LAATSTE KANS! Absurde humor voor gevorderden

Zaterdag 19 mei a.s. staat Ronald Snijders in het Schiller Theater met de voorstelling ‘Verkeerde Benen’.

“Verkeerde benen is een schitterende solo, waarin Ronald Snijders het hele alfabet binnenste buiten keert en elk voorval, met een verbluffend gemak, laat ontploffen.” K. Schippers

Ronald Snijders voegt met “Verkeerde Benen” een nieuw genre aan het theaterlandschap toe, dat het best te omschrijven is als een absurdistische voorleesperformance. Een performance die het midden houdt tussen associatieve achtbaanpoëzie, gestoorde televisietaal en psychedelisch proza. Met als rode draad: onzin. Geen vast uitgestippelde rondleiding maar een van de hak op de tak springende ervaring waar soms geen touw aan vast is te knopen, maar vernieuwend is het wel! Verkeerde Benen was eerder te zien op Crossing Border, het Amsterdam Comedy Festival en tweemaal op Lowlands.

Uit de pers:
”Snijders heeft de mimiek, de overtuiging en is met zijn verwarde uitdrukking de aangewezen persoon om het absurde op de (grote) kaart te zetten.” – Onstage.nl
”Hoewel het vooral droogkomische onzin betreft, vallen zijn teksten ook op te vatten als milde maatschappijkritiek: een knipoog naar de nutteloze informatie en inhoudsloze kreten die we voortdurend over ons heen krijgen.” – de Volkskrant
”In feite is het cabaret, vanachter zijn katheder. De rode draad: onzin. Met een stalen gezicht heeft hij het over de nieuwe CD van een operadouchezanger of over kansarme fotomodellen. Hij probeert de wereld op zijn kop te zetten door patronen te doorbreken. Dat lukt.” – Het Parool

Zin in een hilarische avond? Check: http://www.youtube.com/watch?v=j_BA_e4VQak
Voor meer informatie: http://www.normalemensen.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=294&Itemid=13
              

Prijs                             € 16,00           
Gereduceerde prijs       € 14,00 voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden 
Aanvang                      20:30 uur                   
Einde                           22:30 uur     
         
Schiller Theater
Place Royale
Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380