Expositie Peter van Straaten en Glen Baxter

Van 31 oktober tot en met 18 november is er in Galerie Bernaerts te Antwerpen een expositie te zien met werk van Peter van Straaten, Glen Baxter en Karl Meersman binnen het thema Spitse humor en Fascinerende erotiek.

Peter van Straaten toont in deze expositie een groot aantal originelen van zijn roemruchte bestseller Lust – een collectie die bij eenieder niet alleen de lachspieren, maar zeker ook de zinnen zal blijven prikkelen.

Glen Baxter is een groot kenner van de Lage Landen, die regelmatig als thema terugkeren in zijn werk. In zijn laatstverschenen bundel Colonel Baxter’s Dutch Safari neemt hij dit alles onder de loep, van tulpen tot kaas, van haring tot windmolens. Een selectie van zijn kleurrijke spotprenten is nu in deze expositie te bewonderen.