Lezersfeest 2012

Op zaterdag 10 novermber aanstaande vindt het Lezersfeest 2012 plaats vanaf 20.00 uur in de Centrale Bibliotheek te Rotterdam.
Het Lezersfeest is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste literaire evenementen van Nederland. Op het programma staan optredens van Jeroen de Leijer, Gummbah, Jan Donkers en vele anderen.

Vanaf 20:00 uur vormt de Centrale Bibliotheek Rotterdam het decor voor het Lezersfeest. Op verschillende podia dragen literaire grootheden en aankomend literair talent voor uit eigen werk. Voordrachten, lezingen en interviews met en door schrijvers worden afgewisseld door verrassende acts van muzikanten, cabaretiers, striptekenaars en andere lettergoochelaars. Vanaf middernacht wordt het Lezersfeest zoals altijd dansend afgesloten in de Centrale Hal van de Bibliotheek. Je kunt tot 03.00 uur blijven swingen.

Voor meer informatie zie ook: www.lezersfeest.nl