Het geheim van Carmen nu in de boekhandel

Na eerdere bejubelde werken komt Dirk Ayelt Kooiman na zes jaar met een nieuwe verhalenbundel: Het geheim van Carmen. In drie intrigerende verhalen staat het thema ‘schuld’ centraal.

Na bijzonder lovende reacties op zijn verhalenbundel Oefenen in ontsnappen verschijnen er nu eindelijk nieuwe verhalen van Dirk Ayelt Kooiman. In Het geheim van Carmen loopt het onderwerp ‘schuld’ als een rode draad door de bundel heen.
In de eerste twee verhalen, die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog en de jaren vijftig, beleeft een adolescent zijn eerste seksuele ervaring, met noodlottige gevolgen. Het derde verhaal, met de sinistere titel Schuld en boete, vertelt in rijke omvang de levensgeschiedenis en het miserabele einde van een zondagskind.

Het geheim van Carmen ligt vanaf vandaag in de boekhandel.