Niemand de deur uit! is nu de deur uit!

Studio De Leijer presenteert het ultieme vakantieboek met 212 thuisblijftips voor thuisblijvers: Niemand de deur uit! Geïllustreerd met tekeningen, strips en foto’s. En uiteraard met diverse knutsels en verhalen tegen de onherroepelijke verveling.

Niemand de deur uit! heeft een leestijd van circa zes weken en geeft informatie over de leukste restaurants, hotels en musea in huis, hoe je thuis tijdszones creëert en het bevat een spoedcursus huiskamersteward(ess). Inclusief spannende reiswhodunit.

Otto Vogelenzang en zijn vrouw Marie-Cécile Loven-Besterd blijven thuis dit jaar. ‘Financieel zit het er dit jaar niet in om met vakantie te gaan,’ legt Otto uit. ‘Thuisblijven zien we als een uitdaging,’ vult zijn vrouw Marie-Cécile hem aan. ‘We maken er een stakantie van. Alles wat we zouden doen als we met vakantie zijn, doen we nu thuis.’ Enthousiast laat Otto de tolpoortjes zien die hij in huis heeft geïnstalleerd. ‘Dat heb je in het buitenland ook,’ vertelt hij. ‘Als je er langs komt, moet je betalen.’ Marie-Cécile: ‘We hebben 6 weken lang de tijd om alle tips die in dit boek staan uit te proberen. Ik verheug me persoonlijk op het thuisnudistenparadijs en zelf souvenirs maken.’
Omdat Otto en Marie-Cécile de eerste stakantiegangers ooit zijn, houden ze speciaal voor dit boek hun belevenissen bij in een dagboek.

 
Meer weten? Kijk op de officiële website of Facebook pagina.