Voettocht van Peter van Straaten

Een nieuwe Peter van Straaten! Voettocht naar de binnenlanden van het huwelijk is 6 juli verschenen. En Van Straaten heeft een mooie expositie in Baarn.

Zaterdag 6 juli werd Voettocht naar de binnenlanden van het huwelijk gepresenteerd op Kasteel Groeneveld te Baarn. Dit was tevens de start van de expositie Weet ik veel. Gewoon een vogel; ook van Van Straaten.
Voettocht naar de binnenlanden van het huwelijk is een selectie van het beste proza van Peter van Straaten over relatieperikelen. 

De expositie Weet ik veel, Gewoon een vogel is voor langere tijd op Groeneveld te bezichtigen en bevat een selectie vogel-, landschap- en natuurtekeningen van Peter van Straaten. Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op de officiële website van Kasteel Groeneveld.

 

Kijk ook bij auteurs

Peter van Straaten