De twee Hotel Francforts van David Leavitt

Nog een meeslepende roman van auteur Leavitt

De twee Hotel Francforts is nu verkrijgbaar in de boekwinkels!
 
Set in Lisbon in the summer of 1940, The Two Hotel Francforts, David Leavitt’s lean, stylish new novel, unfurls like a classic Hollywood film, crackling with intrigue and illicit romance.’ O: The Oprah Magazine
 
De twee Hotel Francforts
In de zomer van 1940 is Lissabon een van de weinige overgebleven neutrale havens in Europa. Opgejaagd door de beginnende oorlog, verzamelen zich er vluchtelingen van allerlei nationaliteiten. Om de tijd te verdrijven slaan ze absint in grote hoeveelheden achterover tot het ze lukt uit Europa weg te komen. Twee stellen, in afwachting van het SS Manhattan dat hen terug zal brengen naar de Verenigde Staten, ontmoeten elkaar op een terras: Pete en Julia Winters, Amerikaanse expats uit Parijs, en Edward en Iris Freling, rijke bohémiens. Onder andere Julia’s Duits-Joodse achtergrond en Iris’ steeds wanhopiger pogingen om haar huwelijk te redden, zorgen voor verschuivingen waarvan de consequenties niet te overzien zijn.