Nieuw: Brooks – Bunkerdagboek

Vanaf heden ligt het nieuwe, ontzettend spannende boek van Kevin Brooks in de winkel. ‘Bunkerdagboek’ is zowel afschrikwekkend als verslavend.

‘Ik snap niet dat ik erin ben getrapt. Toen ik vanmorgen wakker werd was het nog donker. Zo gauw ik mijn ogen opendeed wist ik waar ik was. Een rechthoekig, helemaal witgeschilderd betonnen gebouw met een laag plafond. Aan de grote gang liggen zes kleine kamers. Er zijn geen deuren. Geen ramen. Erin of eruit kan alleen met de lift. Wat gaat hij met me doen? Wat moet ik doen? Als ik het goed heb komt de lift over vijf minuten naar beneden.
Hij kwam ook. Alleen was hij deze keer niet leeg.’
 
Bunkerdagboek is een bloedstollend verhaal over wat er gebeurt als je ergste nachtmerrie uitkomt – en als dat gebeurt, hoe overleef je dat?
 
Young adult-schrijver Kevin Brooks werd bekend met titels als Martyn Big, Candy, Lucas en iBoy. Hij ontving voor zijn werk onder andere de ‘Deutscher Jugendliteratur Preis’. Bunkerdagboek is zijn elfde boek dat in het Nederlands is vertaald.