Stripdagen Haarlem

Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni worden weer de Stripdagen in Haarlem georganiseerd en ook De Harmonie is van de partij.

Ten eerste zal er beide dagen een stand zijn waar signeersessies worden gehouden. Zaterdag vanaf 13:00 uur zijn er Peter de Wit, Hanco Kolk en Jeroen de Leijer. Zondag van 13:00 tot 14:45: Peter de Wit en Hanco Kolk.
Ten tweede zal er bij Studio Burgwal een expositie te zien zijn van het werk van Peter de Wit, Hanco Kolk en Peter van Straaten. Op zondag 1 juni signeren Peter de Wit en Hanco Kolk vanaf 15:00 uur bij Studio Burgwal.
Ook wordt het boek van Matthias Giesen, Het uitje van de muggenziftersclub, gepresenteerd op zaterdag 31 mei om 16:00. Tevens is tot eind augustus het boek geëxposeerd in Hotel Lion d’Or in Haarlem.
Voor de technische details kunt u op stripdagenhaarlem.nl terecht.