POS materiaal voor de boekhandel

Fantastic Beasts and Where to Find Them verschijnt 14 maart en daarom hebben wij gratis pos materiaal beschikbaar voor de boekhandel! 

Op dinsdag 14 maart a.s. verschijnt het scenario dat J.K. Rowling schreef voor de film Fantastic Beasts and Where To Find Them in het Nederlands.
Eerder ontving u een display met ruimte voor 27 exemplaren, waar ook de andere delen uit de Harry Potter-serie in geplaatst kunnen worden.
Via het Centraal Boekhuis is voor deze display een nieuwe topkaart te bestellen, met EAN 8713791032717.

De display voor Harry Potter en het Vervloekte Kind is ook nog steeds kosteloos verkrijgbaar via het CB onder EAN 8713791029984

Via de uitgeverij is een POS pakket te bestellen, bestaande uit twee A1 of A2 posters en 100 boekenleggers, of andere aantallen in overleg.
Wilt u dit materiaal ontvangen, dan kunt u de bestelling mailen naar Vivian Leandro, vleandro@deharmonie.nl

Voor suggesties wat betreft het inrichten van een etalage, de aankleding van de winkel en activiteiten voor een Harry Potter-feest kunt u zoals in voorgaande jaren terecht op onze website, Informatie voor de boekhandel – Harry Potter.

Voor de lanceringsactiviteiten gelden bepaalde richtlijnen; deze zijn te vinden op de site, of worden u op verzoek per e-mail toegezonden.

Alle activiteiten rond de lancering van Fantastic Beasts and Where To Find Them worden op de website www.harrypotter.nl vermeld.
U kunt de aankondiging of uitnodiging voor uw Harry Potter-feest mailen naar eerdergenoemd adres; wij zorgen er dan voor dat de tekst wordt opgenomen in het landelijk overzicht.
Boekhandels die iets bijzonders organiseren rond de lancering van Fantastic Beasts and Where To Find Them komen in aanmerking voor een financiële bijdrage.
Hiervoor kunt u uw begroting per e-mail bij de uitgeverij indienen bij Elsbeth Louis, elouis@deharmonie.nl. Wij laten u dan weten wat de bijdrage wordt.
Inlichtingen wat betreft bestellingen en uitlevering bij onze vertegenwoordiger:
Ef & Ef Media, Paul Impens & Ronald Rhebergen, 06 29108294 / 06 22424790, info@efenefmedia.nl