3 Harmonie-dichters naar De Prinsentuin!

Maar liefst 3 dichters van De Harmonie treden op tijdens de éénentwintigste editie van poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 13, 14 en 15 juli 2018 in Groningen.

Dichters in de Prinsentuin heeft zijn naam te danken aan de historische locatie in de binnenstad waar het festival elk jaar plaatsvindt: de Prinsentuin. In een ongedwongen sfeer tussen bomen en struiken kan iedereen genieten van zo’n 70 optredende dichters uit Nederland en Vlaanderen.

Katelijne Brouwer debuteerde in februari van dit jaar met de bundel De maagden moeten bloeden. Ook Elma van Haren publiceerde sinds lange tijd weer een dichtbundel in februari, getiteld Zuurstofconfetti. En tot slot is ook Erik Bindervoet te bewonderen in Groningen, zijn laatste bundel is De Olifant van Oostzaan, ook van februari 2018.

Voor meer informatie over het festival en het programma, klik hier.