Gijs Kast boekpresentatie en expositie in KochxBos Amsterdam

De feestelijke presentatie van Plaza! Gijs Kast zal op 9 november het eerste exemplaar van Plaza overhandigen aan Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van het Parool.

In de zomer van 2017 portretteerde tekenaar Gijs Kast voor Het Parool de winkelcentra van Amsterdam. Hij reisde door de stad, van oost naar west, van noord naar zuid. Van het Osdorpplein, naar het Gelderlandplein en via Magna Plaza naar Boven ’t IJ. Het leverde een treffende reeks portretten op, variërend van huisvrouwen, hangjongeren en bejaarden, scootmobielen en duiven. In zijn persoonlijke winkelcentrum Plaza laat Kast de rafelranden van onze samenleving zien, zonder te oordelen, maar vol verwondering en met humor.

https://www.facebook.com/events/2154243511274159/

Laat je weten of je aanwezig bent en met hoeveel personen via elouis@deharmonie.nl?

 

Kijk ook bij auteurs

Gijs Kast