Toneelvoorstelling Kras nu in de theaters

De toneelvoorstelling Kras, naar een toneeltekst van Judith Herzberg, is nu te zien!

Over Kras:
“Elke nacht haalt een insluiper het hele grachtenpand van Ina, een gescheiden vrouw van tegen de 70, overhoop. Er wordt wonderlijk genoeg niets vermist. Is er wel sprake van een inbraak? In ieder geval krijgt Ina nu elke dag haar kinderen te zien: de ongetrouwde dochter Do die altijd voor iedereen klaar staat en dat wil weten ook; de zoons William en Theo die huwelijksproblemen hebben en de jongste zoon Manfred die zich druk maakt over het milieu en wat alles kost. Over hun moeder maken zij zich geen echte zorgen, daarvoor zijn ze te zeer vervuld van hun eigen problemen.”

Klik hier voor meer informatie over Kras en om de speellijst te bekijken.

Kijk ook bij auteurs

Judith Herzberg