Veel lof voor ‘Roza’ bij ‘De mooiste boeken van 2018’ van Linneaus Boekhandel!

Ook dit jaar brachten de medewerkers van Linneaus Boekhandel hun lijsten uit met hun absolute favorieten van dit jaar. Roza van Olivier Willemsen verscheen op wel 5 lijstjes en is daarmee de meest gekozen titel van dit jaar! Er werd blijkbaar zo hevig over de verrassende wendingen en mogelijke interpretaties van dit boek gediscussieerd dat ook klanten soms even moesten wachten zodat een argument met volle aandacht gebracht kon worden.

“Het hoogtepunt van het literaire jaar was Roza van Olivier Willemsen” (Jan)

“De afgelopen maanden heb ik vaak klanten die een tip vroegen blij gemaakt met dit fantastische boek” (Mieke)

“Dit boek las ik afgelopen zomer en het heeft me nog steeds in z’n greep.” (Iris)

“Op mijn nachtkastje ligt een nagenoeg verslonden exemplaar, omdat je na een eerste keer lezen meteen wilt weten: hoe heb ik hier in kunnen trappen?” (Martin)

“Gewiekst zet Willemsen je keer op keer op het verkeerde been, om je licht verward achter te laten met maar twee wensen: het boek nog een keer lezen en het boek cadeau doen aan een goede vriend zodat je het erover kunt hebben.” (Edith)

Lees meer op: https://www.linnaeusboekhandel.nl/de-mooiste-boeken-van-2018/

Kijk ook bij auteurs

Olivier Willemsen

Kijk ook bij titels

Roza