Nederlandstalige Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nu in de winkel!

Na de eerste, spectaculaire film Fantastic Beasts and Where to Find Them volgt dit najaar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Het verhaal speelt zich ook nu af vijftig jaar vóór de komst van Harry Potter.

Aan het eind van Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt met de hulp van Newt Scamander de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald gevangengenomen in New York. Grindelwald weet echter te ontkomen en verzamelt volgers om zich heen die geen enkel vermoeden hebben van wat zijn werkelijke doel is: de heerschappij van tovenaars over alle modderbloedjes en dreuzels. In een poging de plannen van Grindelwald te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus nogmaals de hulp in van zijn voormalige leerling Newt Scamander.

De Nederlandstalige Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ligt vanaf vandaag in de boekenwinkel! Duik opnieuw in dit fantastische avontuur.

 

Kijk ook bij auteurs

J.K. Rowling

Kijk ook bij titels

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald