Muurtekst Kees van Kooten vanaf 19/11 te bewonderen!

Vanaf volgende week is Escamp weer een muurtekst rijker en is er een muurtekst van Kees van Kooten te bewonderen op de Leyweg. Kees van Kooten is geboren om de hoek in de Vreeswijkstraat ,wordt binnenkort 80, en is hiermee de vierde buurtbewoner die geëerd wordt met een tekst. Vooraf gingen Q65, Golden Earring en de Tielman Brothers. 
Gekozen is voor een tekst uit zijn bundel Haikoots, een verzameling gedichten op basis van Haiku pricipes.  De muurtekst is wederom een initiatief van buurtbewoner en beeldend kunstenaar Henk Augustijn, en wordt geschilderd door Ringo Mollinger. 
Vanwege corona vindt er geen evenement plaats, als vervanging is er wel een facebook pagina “Muurkoot” met bijdragen van stadsdichter Victor Meijer, stadsdeel directeur Harm Benthem en meer.. Ook zal er een presentatie van het werk van Kees van Kooten plaatsvinden in de Bibliotheek Escamp zodra die weer open mag. Vanaf 19 november is de muurtekst te bewonderen!

Kijk ook bij auteurs

Kees van Kooten

Kijk ook bij titels

575 Haikoots