Boekpresentatie ‘Anton Dingeman was hier’ bij Scheltema

Kom het glas heffen op Anton Dingeman en laat je boek na afloop signeren. Het eerste exemplaar zal in ontvangst worden genomen door Sylvia Witteman.

Pieter Geenen komt maandag 14 november langs bij Scheltema om zijn nieuwe boek Anton Dingeman was hier te presenteren, met een aansluitende signeersessie en borrel!
Eenentwintig (21) jaar lang was Brave Burger Anton Dingeman zes (6) dagen per week in dagblad Trouw getuige van de actualiteit, die hij altijd even vriendelijk bescheiden wist te relativeren. Voor menigeen was hij een baken van rust in het nieuwsgeweld van de dag. En nu is hij dit voorjaar met pensioen gegaan. Als doekje voor het bloeden heeft Pieter Geenen in Anton Dingeman was hier Dingemans beste inzichten gebundeld. Voor iedereen die Anton Dingeman, net als wij, nu al mist. Maar ook voor al die anderen die de afgelopen 21 jaar alle inzichten van Dingeman hebben moeten missen, omdat ze per ongeluk op een andere krant waren geabonneerd.
Locatie: Scheltema, 4e etage (Rokin 9, 1012KK Amsterdam).
Tijd: Van 16:30 tot 18:30
Kijk voor meer informatie op de website van Scheltema.