De Dikke Vader & Zoon

Peter van Straaten

De zeer populaire strip Vader & Zoon verscheen bijna twintig jaar lang dagelijks in Het Parool. De dikke, conservatieve vader in pak en zijn magere, linksgeoriënteerde zoon werden een boegbeeld voor de politieke generatiekloof. In totaal tekende Peter van Straaten meer dan zesduizend strips over dit Laurel & Hardy-achtige duo. In De Dikke Vader & Zoon werden de vijfhonderd allerbeste verzameld.

Bestelformulier


    Voornaam

    Achternaam

    Adres*

    Postcode*

    Plaats*

    E-mail

    Opmerkingen

    Aantal exemplaren

    Betaalwijze

    Welkom bij De Harmonie Winkel

    Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

    Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

    Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

    Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

    Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

    Andere boeken van deze auteur

     

    Algemene info

    Leverbaar Ja
    ISBN 9789463360265
    paperback
    Aantal pagina's 1008
    Prijs € 19,90
    NUR 372
    september 2017

    Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
    Omslag Rudy Vrooman / Leendert Stofbergen


    Recensies

    'Heerlijk om doorheen te bladeren en veelvuldig te glimlachen, want dat is wel de minste emotie die deze iconische strip bij de lezer zal oproepen. Leuk dat ze weer beschikbaar zijn!'

    www.stripschap.nl, (31 augustus 2017)