Boekpresentatie ‘het jaagpad op en af’ van Saskia de Jong

het jaagpad op en af is een bastaardbundel, een hybride waarin situatie, spatie en manie samenkomen. Dat alles met maar één doel: de viering van het perspectief, een bundel als een uitkijkpunt.

het jaagpad op en af is de vierde bundel van Saskia de Jong. Voor haar debuut zoekt vaas werd zij genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs en ook haar tweede bundel, resistent, oogstte veel lof: zij ontving de Gedichtendagprijs 2007 en werd genomineerd voor de Paul Snoek Poëzieprijs. In 2010 verscheen bij De Harmonie de deugende cirkel, gedichten en knipsels voor kinderen.

De viering vindt plaats op zondag 1 maart a.s. om 19:30 uur in uitkijkpunt De Nieuwe Anita, Frederik Hendrikstraat 111, Amsterdam met perspectieven van Oorbeek, Gummbah & Leonard Bedaux, Denise Hiloise Defares en Cantos Deus. De presentatie duurt tot 23:00 uur. Mede namens Saskia de Jong heten we je/jullie van harte welkom. Laat je aub uiterlijk 24 februari weten of je/jullie hierbij aanwezig zijn en met hoeveel personen? Graag via elouis@deharmonie.nl

 

Locatie

Nieuwe Anita, Frederik Hendrikstraat 111, 1052 HN Amsterdam

Datum & Tijd

01-03-2020 19:30 - 23:00

Kijk ook bij auteurs

Saskia de Jong

Kijk ook bij titels

jaagpad op en af