Alles op straat

Stefan Verwey

De tekenstijl van Stefan van Verwey is een tussenvorm van de humoristische cartoon en de politieke prent. Vaak hebben zijn tekeningen een kritische ondertoon als reactie op politiek-maatschappelijke zaken.
In Alles op straat neemt Verwey naast de actuele knelpunten zoals de economische crisis alle mogelijke omgangsvormen onder de loep. Vooral het feit dat tegenwoordig niets meer verborgen blijft. Van natuurlijk menselijke exhibitionisme tot Big Brother is watching you, alle grappige, pijnlijke en herkenbare situaties passeren de revue.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061699224
paperback
Aantal pagina's 124
Prijs € 12,50
NUR 372
juni -000

Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Anne Lammers


Recensies

'Zwart-wit, to the point, er staat geen lijntje te veel in getekend. Hoe hij gelaatsuitdrukkingen weet weer te geven met een paar haaltje over het papier, het is meesterlijk! '

www.leestafel.info (01 november 2009)