Beestenboek

Zoologique

Joëlle Jolivet

Prachtig, gebonden prentenboek op zeer groot formaat met een verzameling van meer dan 400 bekende en minder bekende dieren, op originele wijze ingedeeld op leefomgeving, kleur, soort of grootte.
Volg de kameleon door het boek en ontdek welke dieren hoorns of veren hebben, welke in het water leven of onder de grond.
Onder het hoofdstuk Dierengeheimen worden ten slotte van alle dieren de meest kenmerkende eigenschappen opgesomd.
Joëlle Jolivet schreef en tekende al diverse kinderboeken. Haar linosnedes worden gekarakteriseerd door frisse, felle kleuren en zwarte omlijningen.
Een grandioos kijkboek voor alle leeftijden!

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061696926
gebonden
Aantal pagina's
Prijs € 21,90
NUR
december 1969

Genres - 6 jaar, 6 - 12 jaar, Kinderboeken

Vertaler Pieter van Oudheusden

Recensies

''Imposant prentenboek, waarin een kleine kameleon de kijker meeneemt langs onwaarschijnlijk veel grappig getekende dieren en hun geheimen. Om eindeloos te bekijken, over te trekken of na te tekenen.''

Vrij Nederland (04 oktober 2003)

'Het doet erg denken aan ouderwetse schoolplaten. De dieren zijn thematisch geordend (in de warmte, dicht bij mensen, onder de grond enz.) met achterin een alfabetische lijst met korte prikkelende karakteristieken van de vierhonderd beesten die er in staan. Het boek is een beetje te hoog voor de normale boekenkast. Maar dan timmert u er toch gezellig een nieuwe naast?'

Het Parool (06 oktober 2003)