Gemma Bovery

Gemma Bovery

Posy Simmonds

Gemma en haar man Charlie Bovery verhuizen van Londen naar Normandië. Algauw verliest Normandië zijn aantrekkingskracht op Gemma en begint ze zich danig te vervelen. Ze denkt te veel aan Patrick, haar ex-minnaar, en ze wordt verliefd op een Fransman. Van de liefde voor haar man is nog weinig over.
De dorpsbakker Raymond Joubert leest na Gemma’s dood haar dagboeken en probeert haar leven te ontraadselen. Gaandeweg blijkt dat Joubert een allerminst onschuldige rol heeft gespeeld.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061696995
paperback
Aantal pagina's 106
Prijs € 25,90
NUR 360
december 1969

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips


Recensies

''Gemma Bovery van Posy Simmonds is een van de meest geslaagde op literatuur geïnspireerde strips van de laatste tijd.''

NRC Handelsblad (21 januari 2005)

''(...) geestige schrijfstijl, gevoel voor tijdgeest, met oog voor detail en een scherp oor voor dialogen.''

Vrij Nederland (05 februari 2005)