Heeft het gesmaakt?

Peter van Straaten

Smullen maar! In Er kan wel wat zout uit nam Peter van Straaten reeds het leed van de thuis klaargemaakte Hollandse pot onder de loep. Zijn nieuwe bundeling Heeft het gesmaakt? bevat de allerbeste tekeningen in het restaurant, met grofgebekte obers, anorectische tafeldames en frauduleuze wijnkenners in de hoofdrol.

Heeft het gesmaakt? verschijnt als zesde deel in de succesvolle serie themabundelingen van Van Straaten met bekende titels als Roken Neuken Drinken, Zo zijn we niet getrouwd, Weet mama hiervan? en Hoe was je dag, schat?.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076168319
  paperback
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 16,50
  NUR 360
  februari 2012

  Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Van Straaten is een cartoonist die bij uitstek de menselijke aard weet weer te geven. In zijn universum zijn de opmerkingen die aan tafel worden uitgesproken, vaak net zo scherp als de messen die erop liggen. [...] Een smakelijke bundel cartoons om kado te doen of zelf plezierig van te peuzelen.''

  Michael Minneboo (08 maart 2012)