Hou op, Harry!

Peter van Straaten

Seksistische opmerkingen, managers die naar hun secretaresse gluren, ooms die hun jonge nichtjes bepotelen, kortom grensoverschrijdend gedrag. Peter van Straaten was met zijn tekeningen de MeToo-discussie ver voor. In zijn tekeningen worden deze misstanden als altijd feilloos en met vaak wrange humor blootgelegd. 

Hou op Harry! is alweer het elfde deel in de serie themabundelingen van Van Straaten. Van de eerdere delen, zoals Roken Neuken Drinken, Niet doen opa en Mijn vrouw begrijpt me niet, mijn vrouw heeft me door werden tienduizenden exemplaren verkocht.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360456
paperback
Aantal pagina's 160
Prijs € 15,50
NUR 360
februari 2018

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Rudy Vrooman

Illustrator Peter van Straaten

Recensies

'Deze elfde themabundel met werk van Peter van Straaten toont eens te meer aan hoe goed hij keek en hoe feilloos hij zich de gedachtes en gevoelens van mannen en vrouwen eigen wist te maken, zodat hij in één tekening met één regeltje tekst een heel verhaal wist te vertellen. Dat meesterschap gepaard met ijzersterke humor heb ik nimmer bij andere Nederlandse cartoonisten in deze vorm gezien. En ook het visionaire, of misschien beter het tijdloze, zie je zelden of nooit bij andere tekenaars. Nee, Van Straaten mag dan wel dood zijn, maar zijn werk leeft en isn og steeds bijzonder vitaal. Blader dit boek zelf maar eens door en u zult het met me eens zijn.'

Jos van Waterschoot, Stripnieuws (01 maart 2018)

'Heerlijke humor. Een welkome aanvulling op de Peter van Straaten collectie van de vele liefhebbers.'

Adrianus Koster, www.leeskost.nl (21 april 2018)

'Van Straaten weet op zijn eigen manier duidelijk te maken dat als een vrouw nee zegt dat ook nee betekent, niet als een moraliserende schoolmeester, maar als een waarnemer met een humorvolle pen, zowel in beeld als tekst. Eigenlijk best wel een leerzaam boek dat een grappig inzicht geeft in een soms verkrampte discussie.'

NBD Biblion (02 mei 2018)