Lachen is gezond

Kees van Kooten , Wim de Bie

Uniek beeldmateriaal van het allereerste dat Koot & Bie ooit op film zetten: De BONUS-SKETCH “Dag buurman”

 

 

Terwijl de Stones met een nieuwe drummer op tournee gaan en ABBA een hypermoderne show voorbereidt met avatars van henzelf, vinden Kees van Kooten en Wim de Bie het mooi geweest. Ze blijven wél samen lachen en zo kwam het plan om hun allereerste gezamenlijk geschreven boek te herdrukken. Destijds waren de heren nog nauwelijks bekend bij het grote publiek, waardoor het boek al na een eerste druk naar de achtergrond verdween; het is nooit herdrukt. Tot nu.

Lachen is gezond is een verzameling verhalen, columns, sketches, waar al veel van de thema’s en types in terug te vinden zijn, die inmiddels tot ons cultureel erfgoed zijn gaan behoren. Kees van Kooten en Wim de Bie werden onlangs uitgeroepen tot het allerbeste duo uit de Nederlandse televisie geschiedenis.

 

Kees van Kooten was te gast bij De taalstaat op NPO Radio 1. Klik hier om te kijken!

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361446
  paperback
  Aantal pagina's 208
  Prijs € 22,50
  NUR 372
  februari 2022

  Genres Varia
  Omslag Guus Ros


  Recensies

  '‘Het verkwikkende van het geheel vind ik, dat er vrijwel geen woord ernst in staat. En dat is erg opluchtend in deze grimmige, bloedserieuze tijden.’'

  Simon Carmiggelt, ()

  'Het sublieme geouwehoer is, om met Carmiggelt te spreken, nog altijd ‘opluchtend’.'

  Peter van Brummelen, Het Parool (14 maart 2022)