Over tekenen en over de natuur

Peter van Straaten

Peter van Straaten is zowel schrijver als tekenaar. Twee vakgebieden die samenvallen in de columns die wekelijks gepubliceerd werden op de Achterpagina van NRC Handelsblad. In Over tekenen zijn de beste columns over zijn métier bijeengebracht, maar ook een ander geliefd onderwerp komt aan bod, de natuur. Beide weet Van Straaten prachtig in woorden en beeld te vatten.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174686
paperback
Aantal pagina's 96
Prijs € 16,50
NUR 352
november 2014

Genres Fictie, Kunst, Cartoons & Strips, Proza, Verhalen
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

'Het is mooi te zien hoe tekeningen en tekst organisch met elkaar verbonden zijn en hoe ze eigenlijk allebei in dezelfde ‘toon’ gesteld zijn.[...] Een heerlijk boekje om af en toe even op te pakken en er een of een paar stukjes uit te lezen.'

stripschap.nl (29 oktober 2015)

'Zijn techniek komt nonchalant over maar is absoluut doordacht. Met enkele rake lijnen weet hij een beeld vast te leggen.'

Athenaeum.nl (26 november 2015)