Roken Neuken Drinken

Peter van Straaten

Peter van Straaten is sinds zijn zeventigste verjaardag actiever dan ooit. Hij vierde recent triomfen met Lust, waarin zijn nieuwe erotische tekeningen zijn gebundeld.
De gelijknamige tentoonstelling was tot januari 2007 te zien in De Kunsthal te Rotterdam en daarna in het Musée de l’érotisme in Parijs.

De liefhebbers van het werk van Peter van Straaten weten wat zijn drie favoriete onderwerpen zijn. Gemakshalve zijn nu de beste tekeningen op deze gebieden voor het eerst in één bundel samengebracht. Roken Neuken Drinken speelt zich grotendeels af rondom het bed en de fles: de ideale combinatie voor verwarring, misverstanden en ontluistering.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698180
  paperback
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 16,50
  NUR 372
  februari 2007

  Genres Cartoons, Kunst, Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Behalve zijn meesterschap in het bevriezen van de meest gênante situaties demonstreert Van Straaten ook zijn fenomenale tekentalent. Met spontane schetsachtige lijnen en maniakale arceringen weet hij telkens weer de schijn van het burgerlijke bestaan te doorprikken door mensen als hun ware zelf te portretteren.''

  Knack (25 april 2007)

  ''Ik heb nog nooit van mijn leven zo lang en zo uitbundig en zo hard moeten lachen met een boek. Echt nooit van mijn leven. De Nederlander Peter van Straaten is nog nooit zo op dreef geweest. Zijn boek Roken Neuken Drinken is geweldig. Cartoonboeken van eenzelfde tekenaar gaan soms snel vervelen maar dit boek is gewoon het beste wat in dit genre te vinden is.''

  VTM (03 mei 2007)