Marc-Uwe Kling 17 april naar Nederland!

Op 17 april komt de Duitse Marc-Uwe Kling naar Nederland voor een exclusief optreden samen met Erik van Muiswinkel in Boom Chicago, ter ere van de Nederlandse vertaling van zijn megahit De kangoeroekronieken. Dit wil je niet missen!

Dit event is i.s.m. het Goethe Institut.

Over het boek:

Als op een dag een kangoeroe tegenover Marc-Uwe Kling komt wonen, volgt een interessante kennismaking.

De kangoeroe is communist en helemaal into Nirvana. Hij trekt al snel bij Marc-Uwe in. Samen bediscussiëren ze in puntige dialogen maatschappelijk relevante en minder relevante vragen, zoals: Kun je de complete werken van Hegel samenvatten in één sms’je? Heeft de kangoeroe echt voor de Vietcong gevochten? Waarom is hij eigenlijk verslaafd aan kersenbonbons? En de hamvraag: Wie is beter, Bud Spencer of Terence Hill?

De Duitse Marc-Uwe Kling is kleinkunstenaar en poetryslammer. Van zijn debuut De kangoeroekronieken werden in Duitsland ruim een miljoen exemplaren verkocht en van het luisterboek nog eens een miljoen. De filmrechten zijn verkocht en op de verhalen werd een toneelstuk gebaseerd dat inmiddels in 10 steden is opgevoerd.

Kijk ook bij auteurs

Marc-Uwe Kling

Kijk ook bij titels

De kangoeroekronieken