Het Mooie Kinderboekenfestival

Het Mooie Kinderboekenfestival

Op zondag 26 mei komen de mooiste kinderboeken tot leven, tijdens de zesde editie van Het Mooie Kinderboekenfestival. Op dit vrolijke festival kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar zich onderdompelen in de fantasiewerelden uit twaalf mooie kinderboeken.

In de sprookjesachtige Tolhuistuin mogen kinderen zelf decors bouwen, stunten op een surfsimulator, leren dansen als vleermuizen en op zoek gaan naar stadse kabouters. Je kunt er kennismaken met de grote vriendelijke Boebalas, een winkelwagenrace met je ouders spelen of een theatrale zwemles volgen. Oudere kinderen leren alles over onbekende zeedieren of kunnen zich inschrijven voor een exclusieve schrijfworkshop door Zindzi Zevenbergen. Alle voorstellingen, workshops en andere activiteiten zijn gebaseerd op de mooiste verhalen uit recente kinderboeken.

Tickets à €10,50 zijn te koop via de website van Paradiso. Kijk voor meer informatie op kinderboekenfestival.nl.

Kinderboekenmakers die aanwezig zijn op het festival zijn Loes Riphagen, Nancy Bosmans, Lisa van Winsen, Susanne Roos, Aniek Bartels, Mohana van den Kroonenberg, Nadia Meezen, Matthijs Meeuwsen, Paco Vink en Zindzi Zevenbergen.

Locatie

Arthur Staal Kamer, Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031KT

Datum & Tijd

26-05-2024 14:45 - 15:30

Kijk ook bij auteurs

Zindzi Zevenbergen

Kijk ook bij titels

Manie schaafijs

Lennox en de gouden sikkel