Presentatie De familie Decibel van Micha Wertheim

‘De familie Decibel woont in een violoncel. En dat bevalt ze wonderwel.’ Hoe de familie daar terecht is gekomen en wat ze er uitspookt is te lezen en te zien in het nieuwe prentenboek van Micha Wertheim en illustrator Cristina Garcia Martin. ‘De familie Decibel’, uitgegeven door Uitgeverij De Harmonie en gemaakt in opdracht van de Cello Biennale Amsterdam (18 t/m 27 oktober 2018 in het Muziekgebouw aan ‘t IJ).

Tijdens dit festival zal Micha Wertheim een voorstelling spelen naar aanleiding van het boek, maar eerst is het kort voor de Cello Biennale ook nog Kinderboekenweek ( 3 t/m 14 oktober). Voldoende redenen om dit prachtige en bijzondere prentenboek feestelijk te presenteren in de OBA Oosterdok. En wel met zoveel mogelijk kinderen in de zaal!

Kom dus op zondagmiddag 30 september, 16:00 uur luisteren naar Micha Wertheim (kan die zelf eigenlijk cello spelen?) en cellisten van het Conservatorium van Amsterdam, bewonder de mooie tekeningen, schaf het boek aan, hou een cello vast en maak een heuse “celfie”.

Klik hier voor de volledige agenda van OBA.

Locatie

OBA Oosterdok - OBA Theater

Datum & Tijd

30-09-2018 16.00-16.45 uur

Kijk ook bij auteurs

Micha Wertheim

Cristina Garcia Martin

Kijk ook bij titels

De familie Decibel