De familie Decibel

Micha Wertheim

De familie Decibel woont in een violoncel. En dat bevalt ze wonderwel. Wat ze daar doen en hoe ze ervoor zorgen dat er muziek uit dat mooie instrument komt, dat wordt in dit boek verteld door de kleine Jacqueline Decibel. Van toonladders beklimmen tot het eten van noten, alles komt aan bod.

De familie Decibel is een vrolijk prentenboek over het prachtige instrument de cello. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tegelijkertijd met het verschijnen van De familie Decibel speelt Micha Wertheim de kindervoorstelling Vurenhout en Ebbenhout onder andere op de Cello Biënnale.

Lees hier meer over Mischa Wertheim in Trouw.

 


Foto: Elbert Besaris

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360678
gebonden
Aantal pagina's 32
Prijs € 14,90
NUR 273
september 2018

Genres - 6 jaar, Kinderboeken
Omslag Cristina Garcia Martin / Magda Rijs

Illustrator Cristina Garcia Martin

Recensies

'De verzen hebben een fijne cadans, zonder zich vast te leggen op een strak metrum of rijmschema. Ook hierin zitten soms woordspelingen die volwassenen wel kunnen waarderen. Bovendien is het met eenentwintig pagina’s makkelijk in één keer voor te lezen, of een keer of twee, drie…'

Mirjam Mulder, Boekenkrant (25 oktober 2018)

'Zijn er boeken waarin informatie wordt gegeven over een instrument of waar een verhaal over gaat? Mochten die er zijn, De familie Decibel is het mooiste boek. Informatief, op rijm en ook vlot geschreven door auteur, columnist, cabaretier Micha Wertheim. Een rijmverhaal voorlezen betekent dat de voorlezer dat met cadans moet doen, passend bij dit boek.'

Rita Pontororing, De Leesclub van Alles (21 december 2019)