100% Hopla’s

Judith Herzberg

In 111 Hopla’s, een elegant vormgegeven boekje, introduceerde Judith Herzberg een paar jaar geleden de hopla: ultrakorte gedichtjes van vier of vijf regels, al dan niet op rijm. Alles wordt er in gezegd, zoals alleen zij dat kan.

In de tussentijd schreef Herzberg vele nieuwe hopla’s, wat nu resulteert in een mooie nieuwe cadeau-uitgave, 100% Hopla’s. De meeste gedichten werden niet eerder gepubliceerd.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361347
  gebonden
  Aantal pagina's 120
  Prijs € 17,50
  NUR 306
  november 2021

  Genres Poëzie
  Omslag Anne Lammers


  Recensies

  'Ultrakorte gedichten met een maximale inhoud. Een vorm van 'linkshandig dichten:' schijnbaar achteloos geschreven. Echt bijzondere poëzie.'

  Jeroen Vullings, Radio1 (11 december 2021)

  'De hopla's in deze bundel zijn licht van toon, poëtisch, dan weer verbazing en berusting uitdrukkend, dan weer stille vreugde en geven daarmee een goed beeld van het werk van Judith Herzberg. Ook voor de beginnende poëzieliefhebber is dit een interessante en geschikte bundel'

  B. Hummel, NBD Biblion (23 februari 2022)