Onder de Amstel

W. van Zoetendaal & Gemeente Amsterdam

De grote beeldatlas SPUL/STUFF, met 15.000 voorwerpen die tijdens de aanleg van de Noord-Zuidlijn waren gevonden, werd uitverkoren tot mooiste boek ter wereld en was binnen onafzienbare tijd nergens meer te krijgen. Het is inmiddels een gewild verzamelobject.

In vervolg hierop verschijnt nu Onder de Amstel. Hierin begeven 31 auteurs – variërend van historici, archeologen en materiaaldeskundigen tot journalisten, conservatoren en onderzoekers – zich op een historisch-archeologische speurtocht die heeft geresulteerd in 107 verhalen, ieder gebaseerd op een specifieke vondst of functionele groep vondsten. Het resultaat is een rijkge-schakeerde bloemlezing van de vele verhalen die in de bodemvondsten van de Noord/Zuidlijn Amsterdam verborgen liggen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361583
  gebonden
  Aantal pagina's 544
  Prijs € 49,50
  NUR 680
  april 2023

  Genres Non-fictie, Verhalen
  Omslag Willem van Zoetendaal


  Recensies

  'Spannende, hilarische en leerzame geschiedenissen.'

  Arno Haijtema, De Volkskrant (27 mei 2023)

  'Een boek om in te verdwalen.'

  Maarten Moll, Het Parool (15 mei 2023)