Candy

Candy

Kevin Brooks

Het was het meisje, het meisje van het station. Het meisje met die lach en die ogen…

Joe is op slag verliefd als hij Candy ziet, maar kan de liefde echt zo mooi zijn? Hij denkt dag en nacht aan haar, speelt gitaar op het ritme van haar naam en buiten Candy is er niets dat het nog interesseert. Maar Candy confronteert hem ook met een gevaarlijke wereld vol drugs, geweld en wanhoop.
Wanneer de waarheid over Candy aan het licht komt, staat Joe voor de keuze op de liefde en Candy het waard zijn om voor te vechten.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061697435
  paperback
  Aantal pagina's 288
  Prijs € 19,90
  NUR 284
  mei 2005

  Genres 12 - 15 jaar, Kinderboeken

  Vertaler Wiebe Buddingh’

  Recensies

  ''Candy is ook een overtuigend personage, hoewel we haar alleen kennen via Joe's liefdevolle verhaal. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Candy verliefd wordt op een besluitloze puber als Joe, maar je voelt haar stilletjes wensen dat Joe haar komt redden, uit de klauwen van de drugsverslaving. Joe waagt het, en vanaf dat moment is Candy een onvervalste thriller, met constant dreigend gevaar. Candy is eerlijk - niet zoet, eerder bitter. Zoals volwassen worden: "Het was bizar. Maar tegelijkertijd doodnormaal."''

  Kidsweek (27 mei 2005)

  ''Volgens het Engelse The Guardian is Candy een verslavend boek. Geen woord hiervan is gelogen.''

  OnsForum.nl (06 december 2006)

  ''Ik durf het haast niet te zeggen, maar Candy is om te smullen.''

  Erik Meijers, 8Weekly (06 augustus 2005)