Bad Castro

Bad Castro

Kevin Brooks

In een verhitte stad waar geen regels meer lijken te gelden, is de grens tussen goed en kwaad soms moeilijk te bepalen. Hoe ver zou jij daarvan afwijken voor je eigen veiligheid?

Op een hete zomeravond breken er hevige rellen uit in Londen tussen de verschillende bendes in de stad. Drie politieagenten pakken het jonge, beruchte bendelid Castro op en brengen hem naar het bureau. Onderweg wordt de politieauto echter aangevallen en twee van de drie agenten worden uitgeschakeld. Het is aan de jongstgediende, detective Judy Ray, om Castro veilig op het bureau af te leveren. Daarvoor moeten ze samenwerken, maar kan dat eigenlijk wel? En waarom lijkt Castro haar te beschermen?

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361576
  paperback
  Aantal pagina's 176
  Prijs € 19,90
  NUR 284
  oktober 2022

  Genres 15+, Fictie, Kinderboeken
  Omslag Rouwhorst + Van Roon

  Vertaler Jenny de Jonge

  Recensies

  '

  Brooks laat zien welke afslagen het leven van jonge mensen kan nemen en werpt de vraag op in hoeverre dat een keuze is. ‘Bad Castro’ is een heftig boek en vooral een intense leeservaring waarin ‘de straat’ en ‘de gewone maatschappij’ dichter bij elkaar komen.

  '

  Jaap Friso, AD (12 januari 2023)

  'Stiekem [krijg je] voor allebei wel een beetje respect… hoe krom hun wereldbeelden ook in elkaar steken, hoe ver hun werelden ook van elkaar verwijderd zijn. [Cijfer: een 8/10]'

  Rianna, cooleSugeesties (17 februari 2023)