Delaney Detectives – In actie

The Ultimate Truth

Kevin Brooks

Na het overlijden van zijn ouders bij een auto-ongeluk duikt de 13-jarige Travis Delaney in de laatste zaak die hun privédetectivebureau in behandeling had. Maar wat begint als afleiding wordt al snel een duister mysterie.
Waarom waren zijn ouders op zoek naar een vermiste jongen die volgens zijn familie niet vermist werd? En waar is die jongen dan?
Terwijl Travis op onderzoek uit gaat realiseert hij zich dat hij eigenlijk antwoord zoekt op de vraag: was het ongeluk van zijn ouders wel een ongeluk?

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174464
  paperback
  Aantal pagina's 352
  Prijs € 16,50
  NUR 283
  april 2015

  Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
  Omslag Rob Westendorp

  Vertaler Jenny de Jonge

  Recensies

  'In Actie! is een rasechte ouderwetse pageturner: spannend, doordrenkt met talrijke complottheorieën en pretentieloos geschreven,zoals alleen Brooks dat kan.'

  NRC Handelsblad ()

  'In actie! is een vlot verteld, spannend verhaal, waarin de gebeurtenissen elkaar snel opvolgen.'

  NBD Biblion ()

  'In actie! zit boordevol met spannende wendingen en onverwachte avonturen. Als je hiermee je zoon niet aan het lezen krijgt, dan lukt het nergens mee.'

  www.hebban.nl, (11 maart 2016)