Delaney Detectives – In actie

The Ultimate Truth

Kevin Brooks

Na het overlijden van zijn ouders bij een auto-ongeluk duikt de 13-jarige Travis Delaney in de laatste zaak die hun privédetectivebureau in behandeling had. Maar wat begint als afleiding wordt al snel een duister mysterie.
Waarom waren zijn ouders op zoek naar een vermiste jongen die volgens zijn familie niet vermist werd? En waar is die jongen dan?
Terwijl Travis op onderzoek uit gaat realiseert hij zich dat hij eigenlijk antwoord zoekt op de vraag: was het ongeluk van zijn ouders wel een ongeluk?

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174464
paperback
Aantal pagina's 352
Prijs € 15,50
NUR 283
2015

Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
Omslag Rob Westendorp

Vertaler Jenny de Jonge

Recensies

'In Actie! is een rasechte ouderwetse pageturner: spannend, doordrenkt met talrijke complottheorieën en pretentieloos geschreven,zoals alleen Brooks dat kan.'

NRC Handelsblad ()

'In actie! is een vlot verteld, spannend verhaal, waarin de gebeurtenissen elkaar snel opvolgen.'

NBD Biblion ()

'In actie! zit boordevol met spannende wendingen en onverwachte avonturen. Als je hiermee je zoon niet aan het lezen krijgt, dan lukt het nergens mee.'

www.hebban.nl, (11 maart 2016)