Aanwezig

Being

Kevin Brooks

Wat begon met een eenvoudige kijkoperatie verandert in een nachtmerrie. Als de 16-jarige Robert Smith wakker schrikt uit zijn verdoving, kan hij zich niet bewegen, maar hij hoort precies hoe de artsen zich verbazen over het mysterieuze mechaniek dat zich in zijn lichaam bevindt. Wanneer ze voorstellen hem verder open te snijden, slaat Robert op de vlucht. Agenten van een geheime overheidsinstelling zetten de achtervolging in.

Kevin Brooks won diverse prijzen. Zijn romans Martyn Big, Lucas, Candy en Het dodenpad werden ook in Nederland enthousiast ontvangen en alle herdrukt.
De spannende jeugdthriller Aanwezig is zijn vijfde boek.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698456
paperback
Aantal pagina's 320
Prijs € 18,50
NUR 284
december 1969

Genres 12 - 15 jaar, Kinderboeken
Omslag Studio Ron van Roon

Vertaler Wiebe Buddingh’

Recensies

''Gelukkig schrijft Brooks ook in dit boek natuurlijk, boeiend en vlot. Het thema van Aanwezig is spectaculair, fascinerend en spannend. Brooks heeft een fijne pageturner geschreven.''

Lemniscaatkrant (21 april 2008)

''Brooks is onbarmhartig en shockerend, maar wel overtuigend. En meeslepend. Aanwezig moet in staat zijn een gameverslaafde van zijn toetsenbord los te weken.''

Leeuwarder Courant (06 juni 2008)