Dat is alles

Gerrit Kouwenaar

Na de cd’s van Judith Herzberg, Remco Campert, Leo Vroman en Hugo Claus, opnieuw een vooraanstaand dichter die zijn eigen werk voorleest. Ditmaal is het Gerrit Kouwenaar, die een typerende selectie van hoogtepunten uit zijn omvangrijke oeuvre ten gehore brengt.

Gerrit Kouwenaar (1923) publiceerde in 1953 zijn eerste dichtbundel Achter een woord en in 2005 zijn voorlopig laatste Het bezit van een ruïne. Beide bundels en de vele tussenliggende hoogtepunten komen aan bod op deze cd, waarop hij zelf zijn werk voorleest.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061697718
cd
Aantal pagina's
Prijs € 17,50
NUR 081
juni -000

Genres CD, Varia


Recensies

'De zachte, wat breekbare maar toch warme stem van Kouwenaar geeft de poëzie extra bedding, 'taal past haarfijn haar mal'.'

Het Financieele Dagbald (11 maart 2006)

''De stem is ouder geworden, net als de dichter, maar de gedichten blijven glanzend nieuw. Als je de cd hebt beluisterd denk je: ja, zo moet het. Zo eenvoudig is het: goede gedichten, een mooie, eenvoudige zegging. En dan wil je het ook steeds weer horen.''

Poëziekrant (01 oktober 2006)