De ikjeskalender 2021

Arjen Ribbens

Dagelijks beschrijven lezers van NRC Handelsblad in ik@nrc.nl in maximaal 120 woorden een opvallende gebeurtenis uit hun leven. Het is al jaren de best gelezen rubriek op de Achterpagina. Deze korte verhalen zijn ideaal voor de dagelijkse dosis grappig en soms ook ontroerend leesvoer. En welke vorm leent zich nu beter voor het dagelijkse dan een scheurkalender? De hoogste tijd voor een ikjeskalender dus! Met daarin de leukste en de mooiste ikjes verzameld. De ikjeskalender sluit aan bij een lange traditie van succesvolle kalenders als De Bescheurkalender van Van Kooten en De Bie, Peter’s Zeurkalender en sinds kort, in de schrikkeljaren, De Schrikkelkalender van Ronald Snijders en Fedor van Eldijk, waarvan de eerste uitgave meteen driemaal herdrukt werd.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 978 94 6336 099 9
  kalender
  Aantal pagina's 365
  Prijs € 15,00
  NUR 014
  augustus 2020

  Genres
  Omslag Ron van Roon


  Recensies