De kinderwet (filmeditie)

Ian McEwan

In De Kinderwet, die inmiddels al aan een 6e druk toe is, stort rechter Fiona Maye zich op een in gewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, samen met zijn ouders, een bloedtransfusie weigert omdat dit in strijd is met zijn geloof als Jehova’s getuige. Besluit Fiona dat de jongen te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het recht op vrije wil toch zwaarder? Haar uitspraak zal hoe dan ook grote gevolgen krijgen.

Na de verfilming van Aan Chesil Beach deze zomer, nu een tweede McEwan-verfilming. Met Fionn Whitehead, Emme Thompson en Stanley Tucci in de hoofdrollen. Regie is van Richard Eyre. McEwan schreef zelf het scenario voor de film.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463360623
  paperback
  Aantal pagina's 208
  Prijs € 12,50
  NUR 302
  september 2018

  Genres Fictie, Proza, Romans
  Omslag Magda Rijs

  Vertaler Rien Verhoef

  Recensies