De kinderwet (filmeditie)

Ian McEwan

In De Kinderwet, die inmiddels al aan een 6e druk toe is, stort rechter Fiona Maye zich op een in gewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, samen met zijn ouders, een bloedtransfusie weigert omdat dit in strijd is met zijn geloof als Jehova’s getuige. Besluit Fiona dat de jongen te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het recht op vrije wil toch zwaarder? Haar uitspraak zal hoe dan ook grote gevolgen krijgen.

Na de verfilming van Aan Chesil Beach deze zomer, nu een tweede McEwan-verfilming. Met Fionn Whitehead, Emme Thompson en Stanley Tucci in de hoofdrollen. Regie is van Richard Eyre. McEwan schreef zelf het scenario voor de film.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360623
paperback
Aantal pagina's 208
Prijs € 12,50
NUR 302
september 2018

Genres Fictie, Proza, Romans
Omslag Magda Rijs

Vertaler Rien Verhoef

Recensies