Dorsten

Nienke ’s Gravemade

Negen rommelige levens: Olga is vanwege haar locked-in syndroom overgeleverd aan haar verpleger, Lorraine’s leven heeft een miserabele start wanneer ze door haar stiefvader te werk wordt gesteld als stripper en Rosa stapt over al haar grenzen heen voor de laatste wens van haar man. En dan zijn er nog Eddie, Hanna, Lou, Sallie, Alma en Frankie met hun eenzame levens en onmogelijke liefdes. En er is seks, veel seks.

Stuk voor stuk proberen de hoofdpersonen in Dorsten een verlangen te stillen, tegen beter weten in of omdat ze niet anders kunnen. Ze vrijen, bewonderen, drinken, neuken, verliezen en bestijgen. Niet omdat ze nou zo geil zijn, maar omdat ze op de hielen worden gezeten. Door vergankelijkheid, schimmen uit het verleden of simpelweg de dood.

Dorsten

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361668
  paperback
  Aantal pagina's 128
  Prijs € 20,00
  NUR 300
  november 2022

  Genres Fictie, Proza, Romans
  Omslag Len Rooth


  Recensies

  'Nienke 's Gravemade brengt haar personages naar de rand van de afgrond, met seks als rode draad.'

  Dagblad Trouw (04 februari 2023)

  'Verhalen vol lef en uitbundige humor.'

  NRC (10 februari 2023)

  ''s Gravemade heeft lef. Dit debuut heeft niets tastends, voorzichtigs of zoekends. Ze zet zaken op scherp. [...] 's Gravemade is vaak heel geestig. Soms overduidelijk [...] Soms peinzenswaardig [...] Dan weer parodistisch.'

  (10 februari 2023)