Echt episch dit

Dirk van de Wiel

Enkele jaren geleden begon Dirk van de Wiel op Facebook een strip vol kantoorhumor onder de naam Van 9 tot 5. Nu heeft hij 20.000 volgers!
De strip wordt inmiddels niet alleen bevolkt door managers die hun medewerkers terroriseren. Ook hipsters, bakfietsmoeders, graaiende bankiers, brallende studenten en zelfvoldane babyboomers hebben een vaste plek verworven.

Voor wie niet op Facebook zit en geen kranten leest, of gewoon een echte fan is: in Echt episch dit zijn de beste strips van de afgelopen jaren verzameld. Herkenbaar, scherp en ongelooflijk grappig!

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174723
  paperback
  Aantal pagina's 80
  Prijs € 12,90
  NUR 372
  december 1969

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Paul van Elk


  Recensies

  'Het zijn de woorden, de woordgrappen die de kwaliteit van deze strip bepalen. En die kwaliteit is dus erg hoog. [...]Lezen dus, cadeau doen aan je collega’s of, als je durft, aan je baas of je manager!'

  stripschap.nl (19 oktober 2015)

  'Het kon niet verhinderen dat wij vaak luidop zaten te lachen met van de Wiels grappen. In één woord: Kostelijk!'

  stripgids (21 december 2015)

  'Slechts een paar hele goede grappenmakers slagen er in om de lamlendige sfeer en zinloosheid, die zo kenmerkend zijn voor goede kantoorhumor, goed te treffen. Van de Wiel is er behoorlijk goed in!'

  nbs biblion (20 januari 2016)