Er was er eens en er was er eens niet

Judith Herzberg

Judith Herzberg publiceerde de afgelopen decennia een indrukwekkend aantal dichtbundels, toneelstukken, televisie- en filmscripts. Maar ook proza is een genre dat zij tot in de puntjes beheerst. In Er was er eens en er was er eens niet staat geen woord te veel, terwijl er achteloos en schijnbaar moeiteloos een wereld aan emoties wordt opgeroepen.

 

Interview in Het Parool van 24 mei 2017

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174990
paperback
Aantal pagina's 56
Prijs € 16,90
NUR 300
november 2016

Genres Proza
Omslag Horst Hussel, Josepha Hulskes


Recensies

'Een mooie bundel observaties, anekdotes en zeer korte verhaaltjes'

NRC Handelsblad, (20 januari 2017)

'Dit is geen boekje om ter hand te nemen en in een paar uur doorheen te lezen. Dit is een boekje voor fijnproevers, die weten dat een delicaat gerecht nooit in grote hoeveelheden moet worden gegeten. Hapje voor hapje, dag na dag, week na week. De ene keer krijgt u een glimlach, de andere keer een vleug weemoed.'

www.leeskost.nl, (09 maart 2017)