EVO flipboekje

Jurian Möller

De oorspronkelijke editie van EVO, de dertig meter lange leporello waarin grafisch ontwerper Jurian Möller de evolutie minutieus verbeeldt, werd verkozen tot kerntitel Kinderboekenweek 2015 en moest al snel herdrukt worden. Het door Möller zelf vervaardigde filmpje werd meer dan 825.000 keer bekeken op YouTube en bestellingen van over de hele wereld stroomden binnen. Van deze met zorg vormgegeven leporello, verschijnt nu een flipboekje, waarin je de gehele evolutie als een animatie aan je voorbij kunt zien trekken.
Hoe ziet je vader eruit? En hoe je grootvader? En je betovergrootvader? En daar dan weer de vader van? In EVO gaat Möller steeds een generatie terug in de tijd en brengt op persoonlijke én wetenschappelijke wijze de evolutie in beeld.

 

Bestelformulier


    Voornaam

    Achternaam

    Adres*

    Postcode*

    Plaats*

    E-mail

    Opmerkingen

    Aantal exemplaren

    Betaalwijze

    Welkom bij De Harmonie Winkel

    Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

    Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

    Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

    Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

    Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

    Andere boeken van deze auteur

     

    Algemene info

    Leverbaar Ja
    ISBN 9789076174860
    paperback
    Aantal pagina's 244
    Prijs € 7,90
    NUR 370
    april 2016

    Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
    Omslag Jurian Moller


    Recensies

    'Een leuk hebbeding voor kinderen én volwassenen dat mooi is uitgegeven en dat je dank zij de summiere maar juist gekozen tekst (in het Nederlands én in het Engels) ook nog iets bijbrengt over de evolutie.'

    www.pluizuit.be, (28 april 2017)