Het feest van de schemer

Juliën Holtrigter

Juliën Holtrigter zwerft in Het feest van de schemer door de veranderende wereld, maar vooral door de geschiedenis. Daar zijn de sporen te traceren die Holtrigters reis richting kunnen geven en die hem misschien opnieuw uit het slavenhuis van materialisme en cynisme kunnen leiden.
De dichter gaat na wat er nog overeind staat van de humanistische, protestantse wereld waarin hij opgroeide en waardoor hij werd gevormd. Het wordt steeds meer een zoektocht naar het verlorene.

Holtrigters poëzie zou men organisch kunnen noemen. Het is geen maakwerk, zijn gedichten groeien langzaam. Ook in deze bundel valt zijn welluidende en natuurlijke taalgebruik op.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698975
  paperback
  Aantal pagina's 48
  Prijs € 16,90
  NUR 306
  mei 2009

  Genres Poëzie
  Omslag Josepha Hulskes


  Recensies

  ''Holtrigter schrijft poëzie die naar de hemel haakt, maar tegelijk de aarde trouw wil blijven. [...] Een moeilijke, maar beslist intrigerende bundel en voor Holtrigter vast niet het laatste woord. Deze bundel is een klein feest om te lezen.''

  Nederlands Dagblad ()

  ''Ik ken geen dichter in Nederland met zulke visioenen.''

  Awater ()

  ''De poëzie in deze bundel is van een overweldigende rijkheid, zowel qua taal als qua beelden.''

  Meander ()