Het feest van de schemer

Juliën Holtrigter

Juliën Holtrigter zwerft in Het feest van de schemer door de veranderende wereld, maar vooral door de geschiedenis. Daar zijn de sporen te traceren die Holtrigters reis richting kunnen geven en die hem misschien opnieuw uit het slavenhuis van materialisme en cynisme kunnen leiden.
De dichter gaat na wat er nog overeind staat van de humanistische, protestantse wereld waarin hij opgroeide en waardoor hij werd gevormd. Het wordt steeds meer een zoektocht naar het verlorene.

Holtrigters poëzie zou men organisch kunnen noemen. Het is geen maakwerk, zijn gedichten groeien langzaam. Ook in deze bundel valt zijn welluidende en natuurlijke taalgebruik op.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698975
paperback
Aantal pagina's 48
Prijs € 16,90
NUR 306
2009

Genres Poëzie
Omslag Josepha Hulskes


Recensies

''Holtrigter schrijft poëzie die naar de hemel haakt, maar tegelijk de aarde trouw wil blijven. [...] Een moeilijke, maar beslist intrigerende bundel en voor Holtrigter vast niet het laatste woord. Deze bundel is een klein feest om te lezen.''

Nederlands Dagblad ()

''Ik ken geen dichter in Nederland met zulke visioenen.''

Awater ()

''De poëzie in deze bundel is van een overweldigende rijkheid, zowel qua taal als qua beelden.''

Meander ()