Fokke & Sukke Scheurkalender 2007

Reid, Geleijnse & Van Tol

Wat ooit begon met een afgekeurde kerstcartoon in het studentenblad Propria Cures, ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot een waar fenomeen in de stripwereld. Inmiddels zijn er veertien Fokke & Sukke-titels verschenen en zijn de grappigste eend en kanarie van Nederland voor veel mensen onmisbaar geworden. Niet alleen voor lezers van NRC Handelsblad, waar Fokke & Sukke hun commentaar op de gebeurtenissen in de wereld geven, maar ook voor de trouwe boekenkopers.
En voor wie dit allemaal nog niet genoeg is verschijnt er nu ook een Fokke & Sukke Scheurkalender, voor de dagelijkse portie Fokke & Sukke-humor.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Nee
ISBN 9789061697816
kalender
Aantal pagina's 365
Prijs € 13,00
NUR 014
augustus 2007

Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips


Recensies

''Oordeel: een toppertje. Scherp, soms op het randje, maar altijd origineel.''

PZC (25 november 2006)

''De grappigste scheurkalender van 2007 is van Reid, Geleijnse en Van Tol met de stripfiguren Fokke en Sukke. Knotsgek, absurd, echt geestig. Donderdag 3 mei: Fokke en Sukke maken u wegwijs in de groentetuin. Stopt de ene een zaadje in de grond en komt de andere met een pompoen van 15kg aandraven met de woorden: "We hebben dit voor de uitzending natuurlijk voorbereid". Fokke en Sukke presenteren een late night talkshow: "En terwijl u naar de wc gaat, gaan wij ook even..."''

VTM (24 november 2006)