Fred en de (bijna mislukte) verjaardag

Pépé Smit

Fred komt er bij toeval achter dat Anton de Boswachter jarig is, maar Fred weet eigenlijk niet wat dat is. Als hij van Anton begrijpt dat er een verjaardagstaart en een kadootje bij horen, heeft Fred met Anton te doen. Want niks taart en niks kadootje, Anton zit in zijn eentje in zijn boshut te sippen. Fred vindt het wel een beetje zielig voor die oude brompot en gaat op zoek naar een kadootje. Het wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

 

Klik hier voor de website van Fred!

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463361484
gebonden
Aantal pagina's 32
Prijs € 14,90
NUR 273
april 2022

Genres - 6 jaar, 6 - 12 jaar, Kinderboeken
Omslag Pépé Smit / Rob Westendorp

Illustrator Pépé Smit

Recensies

'Een schattig en hilarisch boekje van Fred (het eigenwijze hert) die op zoek gaat naar een passend verjaardagscadeau voor Anton.'

Marion Middendorp, Oudersenzo.nl (04 mei 2022)

'Een grappig prentenboek over bijzondere bosbewoners.'

Eline, Boekiewoogie.nl (04 mei 2022)

'Freds avonturen zijn onvoorspelbaar en ontregelend anders. Smits krijttekeningen vormen een mooi tegenwicht aan de tekst, en zijn innemend en hartveroverend lief.'

Annemarie Terhell, Trouw (07 mei 2022)