Fred en het IETS

Pépé Smit

Op een dag wordt Fred wakker met een gek gevoel. Hij heeft helemaal nergens zin in en kruipt het liefst weer onder zijn geruite dekentje. Zit er soms iets op zijn rug? Fred probeert er met behulp van Uil en Konijn achter te komen, maar zij kunnen ook niets vinden.

Na alle avonturen van Fred en zijn vrienden in het bos, waagt Pépé Smit zich aan een iets filosofischer onderwerp in de Fred-reeks: ook als kind kun je je wel eens dag niet lekker voelen, net als Fred. Maar je hoeft je daar geen zorgen over te maken, het gaat vanzelf weer weg.

Fred het (eigenwijze) hert van Pépé Smit is een klassieker en vele malen herdrukt. Fred en het iets is zijn 7e avontuur. Een film en animatieserie is in ontwikkeling bij BosBros.

Smit is ook de bedenker en tekenaar van Pluis is het zat en Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 978946336181
  gebonden
  Aantal pagina's
  Prijs € 15,90
  NUR 273
  september 2023

  Genres Kinderboeken
  Omslag Rob Westendorp

  Illustrator Pépé Smit

  Recensies