Het geheim van Carmen

Dirk Ayelt Kooiman

Na zijn bejubelde verhalenbundel Oefenen in ontsnappen zijn er nu eindelijk nieuwe verhalen van Dirk Ayelt Kooiman. Ze zijn te vangen onder de noemer ‘schuld’. In de eerste twee, die zich afspelen in respectievelijk de Tweede Wereldoorlog en de jaren vijftig, beleeft een adolescent zijn eerste seksuele ervaring, met onzalig vervolg. Het derde, omvangrijke verhaal, met de omineuze titel ‘Schuld en boete’, vertelt de levensgeschiedenis en het noodlottige einde van een zondagskind.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076168722
paperback
Aantal pagina's 160
Prijs € 17,90
NUR 301
2013

Genres Fictie, Proza, Verhalen
Omslag Magda Rijs


Recensies

''(...) Broeierig spannend, en absoluut het lezen waard.''

DIBR, Gazet van Antwerpen ()

''**** Zijn stijl is kalm, helder en Hollands als een lome zomermiddag. (...) Gek eigenlijk dat Kooiman, die een fiks aantal puike romans en bundels schreef, nooit een grote literaire prijs kreeg.''

Daniëlle Serdijn, De Volkskrant ()

''Het meest in het oog springt de verteller uit het prachtige titelverhaal.''

Erik de Vries, BOEK ()