De Grote Atlas van de Belevingswereld

Jean Klare

In De Grote Atlas van de Belevingswereld heten landen, steden en eilanden Verandering, Chaos of Groei, en ze liggen in gebieden als Bergen van Werk, Zee van Mogelijkheden of Bronnen van Inspiratie. Deze atlas brengt de wereld van het dagelijks bestaan in kaart. Verdwalen is niet mogelijk, dwalen wel. En, voor wie dat wil, vluchten ook. Ben je de Moerassen van Verveling beu, zoek dan Sleur op en reis via Neuzelen en Tot Slot naar Uitzien, om van daaruit de boot naar Avontuur te nemen.

De Grote Atlas van de Belevingswereld van grafisch ontwerpers Jean Klare en Louise van Swaaij bestaat uit een aantal grote overzichtskaarten van de Belevingswereld, detailkaarten van alle gebieden en een plattegrond van de stad Verandering. Deze atlas is een volledig herziene editie van de Atlas van De Belevingswereld, die wereldwijd in 17 talen verscheen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 978 90 6169 969 9
  gebonden
  Aantal pagina's 92
  Prijs € 39,90
  NUR 370
  december 2000

  Genres Kunst, Kunst, Cartoons & Strips


  Recensies

  ''Het ziet er prachtig uit allemaal en het boek ruikt nog lekker ook.''

  de Volkskrant (22 april 2011)

  ''In De Grote Atlas van de Belevingswereld is elke reis een tocht door jezelf, langs je eigen ambities en mogelijkheden. [...] Je kunt uren op die kaarten ofte een cartografische weergave van doen, denken, laten en voelen, zitten kijken.''

  Gazet van Antwerpen (25 juni 2011)

  ''Sinds het kloeke kaartenboek op mijn bureau ligt, doe ik weinig anders dan wegdromen. In gedachten dwaal ik over het schiereiland Avontuur, terwijl ik de Bergen van Werk die aan de horizon liggen halstarrig probeer te negeren. Als fysisch geograaf heb ik sowieso een zwak voor wereldkaarten, maar die van de Belevingswereld heeft mijn hart veroverd. [...] De makers van de Atlas zijn er in geslaagd op een prachtige manier uiting te geven aan ons innerlijk.''

  Kennislink.nl (11 juli 2011)

  ''Voor veel mensen heeft een atlas iets magisch. Dit exemplaar, waarin werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan, nodigt zeker uit om bij weg te dromen.''

  NBD Biblion (28 oktober 2011)

  ''Een hoogst originele en curieuze wereld voor woordgrapjes en fantasiekaarten.''

  De Morgen (20 december 2011)